RAMc

OLDTIMERCLUB

Hier alle info over de komende activiteiten :

Beste vrienden,

 

Bij deze een brief om jullie op de hoogte houden van het verder verloop van ons oldtimerseizoen 2020.  Zoals jullie allemaal wel weten heeft het corona virus ons hele leven onder controle en zijn we beperkt in ons doen en laten. Ook de gewone plezierritten met onze wagens zijn nog verboden. Er is geen horeca open, we mogen geen vrienden zien (meer dan 4 personen)... dus we zijn genoodzaakt om alles te schorsen en te verzetten naar 2021 : we verwachten al zeker geen verbetering voor september (ivm horeca en evenementen), ook de onzekerheid maakt het zeer moeilijk om al zaken te plannen vanaf september, het lijkt ons dan ook aangewezen om onze ganse kalender te verplaatsen naar 2021.  Uiteraard onder voorbehoud van het reeds geplande en volgeboekte weekend in september, hiervoor wachten we op verder nieuws van de overheid. We houden de deelnemers hiervan zeker op de hoogte.

Mocht er de mogelijkheid zijn om alsnog een kleine samenkomst te organiseren in september bijvoorbeeld, dan laten we dit zeker weten via onze website of facebook. Zou dan nog leuk zijn om elkaar nog eens terug te zien. Maar het is nog af te wachten hoe alles verder evolueert, en welke maatregelen de overheid nog neemt. Op de website van de BFOV kan je ook de juiste info vinden ivm de oldtimers, wat er mag en wat niet.

We willen als club het lidgeld voor 2021 verlagen naar 20 euro voor de leden die al lid waren in 2020 als compensatie voor dit verloren jaar. Dit kon niemand voorzien maar we willen toch een tegemoetkoming doen voor dit jaar.

Het voornaamste voor ons als club is jullie gezondheid en we hopen jullie allemaal snel gezond en wel terug te zien. Nog even doorbijten en we kunnen hopelijk ons normale leven hervatten...

 

Je voorzitter